Mirjam van ZweedenMirjam van Zweeden (geboren 1962)

Vakgebied en affiniteiten “In mijn opleidingen en werk heb ik me verdiept in coaching en training van mensen in communicatie, samenwerken, leiding geven en in loopbaanbegeleiding; wederzijds interessante en leerzame ervaringen met betrokkenheid en humor in een informele sfeer.

Het werken met creatieve methodieken heb ik als mijn specialiteit ontwikkeld. Van jongsafaan hou ik me bezig met activiteiten op het gebied van schrijven, zang, dans en beweging. Het biedt me de mogelijkheid om vanuit verschillende benaderingen ruimte te geven aan wat er in me leeft. Op een creatieve manier met je eigen werk-/levensthema's aan de slag gaan blijkt voor veel mensen een bron van inspiratie, inzicht en nieuwe moed aan te boren.”

 

Achtergrond

Na een HBO-opleiding afgerond te hebben in sociaal-educatief werk waarin veel aandacht was voor creativiteit werkte ik vanaf 1985 als staffunctionaris op het gebied van arbeid en scholing. Naast mijn werk volgde ik een Post-HEAO Managementopleiding en verschillende Train de Trainer-opleidingsactiviteiten.

Vanaf 1991 werkte ik als free-lance trainer/loopbaanadviseur voor landelijk opererende opleidings- en trainingsburo's met klanten in de zakelijke dienstverlening, techniek en in de overheidssector. In 1995 zette ik een buro op voor loopbaanbegeleiding, dat in 1999 onderdeel ging uitmaken van de Boventoon.

Na een auto-ongeval in januari 2000 waarbij ik een whiplash kreeg ben ik, in eerste instantie noodgedwongen, veel meer rust in mijn leven gaan inbouwen. Ik merk dat ik letterlijk en figuurlijk in evenwicht blijf als ik, terwijl ik me naar buiten richt, contact houd met mijn binnenwereld die eigenlijk alles omvat. Ik heb een aanbod ontwikkeld dat bestaat uit coaching, workshops, seminars, presentaties en poëzie (www.krokuscreatie.nl).

 

Partners in het aanbod

In verschillende projecten werk ik samen met professionals in het begeleiden van (groepen) mensen of de organisatie als geheel. Zij werken op het gebied van coaching, training en organisatie-advies of als docent/begeleider in muzikale, dans- en beweging- en beeldende activiteiten. De seminars geef ik samen met mijn partner Alex Leupen, homeopathisch arts (www.krokuscreatie.nl).

 


 

Welkom

naar boven

D

e

 

B

o

v

e

n

t

o

o

n